Thomas: ”De har alltid det jag behöver”

Thomas Wall, VD på Wall Tak AB, är Clas Office-kund och gör alla sina kontorsinköp på Clas Ohlson.
– Jag har handlat på Clas Ohlson i tio år så jag tänkte ”Varför inte?” när jag blev tillfrågad om att gå med.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Thomas Wall blev medlem i Clas Office, Clas Ohlsons företagssatsning, för ett år sedan. Nu får han speciella förmåner och rabatt på alla sina inköp oavsett tidigare pris.
– Jag har handlat på Clas Ohlson i tio år och de har alltid det jag behöver. Till kontoret brukar jag handla kuvert, skrivarbläck, pennor och pärmar. Ibland köper jag någon lampa och verktyg också.

Thomas Wall är VD på företaget Wall Tak AB i Haninge utanför Stockholm. Företaget arbetar främst med tätskiktsarbeten mor privatpersoner, fastighetsbolag och nyproduktion. Inköpen på Clas Ohlson görs smidigt i butiken i Haninge, ungefär en gång i månaden.
– Närheten är viktig för mig. Jag sparar tid när jag handlar på Clas Ohlson och slipper gå runt i flera butiker för att hitta det jag ska. Det känns säkert att åka dit då jag vet att jag slipper åka hem tomhänt.

Clas Office-kunder kan lika enkelt göra sina inköp på webben eller över telefon som i en fysisk Clas Ohlson-butik. Thomas Wall har testat att handla från webben också.
– Jag handlade ett rådlöst tangentbord och en mus som inte fanns inne i butiken. Det gick jättebra och leveransen tog bara en dag.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.