Smarta satsningen många företagare missat

Clas Office är Clas Ohlsons smarta satsning mot företagskunder. Butikschefen i Örebro, Åsa Kallin, tycker att alla företagare oavsett bransch ska gå med.
– Det är nog väldigt många som inte känner till det här ännu. Det är bara fördelar med att gå med i Clas Office, säger hon.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Alla företagare, oavsett bransch eller storlek på företaget, kan gå med i Clas Ohlsons satsning Clas Office.
– Det är enkelt att gå med och att handla i butik som medlem. Det är bara att visa kortet och identifiera sig. Företagare kan samla alla sina köp på en och samma faktura om de vill, säger Åsa Kallin, som är butikschef på Clas Ohlson i Örebro.

Är man flera personer som gör inköp till samma företag kan alla ha varsitt kort som är kopplat till samma kundnummer. Den som inte vill ha ett extra plastkort i plånboken kan i stället ha ett digitalt kort.
– Kunderna tycker att det fungerar smidigt, säger Åsa Kallin.

Som medlem får företagare rabatt på alla köp oavsett tidigare pris och om varan redan är rabatterad sedan tidigare får företagaren ändå sin extra rabatt. Dessutom får företagskunderna specialerbjudande som är exklusiva bara för dem.
– Det kan vara alla typer av erbjudanden som kontorsmaterial och bläckpatroner. Det är sällan företag får ta del av rabatter och därför tycker många att Clas Office är bra.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.