Smarta ljusen för en säker och stämningsfull jul

Ljus hör verkligen julen till – särskilt i decembermörkret. Men med julens mysiga stunder kommer även en ökad risk för brand. För att få både stämningen och säkerheten har Clas Ohlson smarta produkten: Batteridrivna ljus.

Säkra julen utan att hålla tillbaka på julstämningen. Med de här smarta eldrivna ljusen får du både och – just nu till nedsatt pris!

När vi närmar oss julen har man gärna levande ljus omkring sig. Men det är lätt hänt att ljusen lämnas obevakade, vilket kan vara särskilt farligt i miljöer med barn och husdjur eller på kontoret där många personer rör sig i samma utrymmen. Då är det perfekt att kunna tända ljus – utan att oroa sig för brandfara.

Det kan man nämligen göra med de här batteridrivna ljusen från Clas Ohlson.

blockljus

Med ett naturligt sken lyser de upp rummet och det är ingen fara om kollegan råkar lägga sina viktiga papper på ljusen. Hemma kan husdjuren och barnen peta och nosa på dem bäst de vill, något som uppskattades av kunden Karin.

– Ljusen ser äkta ut med ett bra ljussken. Jag har katter som kan bränna nosen så nu behöver jag inte oroa mig för det, säger Karin.

Karin tipsar också om att ge ljusen i julklapp, och vad är då bättre än att de just nu fås till nedsatt pris på 103,20 kronor (exkl. moms).

– Jag rekommenderar dessa ljus, det är en bra julklapp, säger Karin.

Här kan du köpa de vackra och säkra ljusen för dryga 100 kronor. Som företagare handlar du dessutom alltid till nedsatt pris hos Clas Ohlson.