Smarta kortet alla företagare bör ha

Clas Office är en satsning från Clas Ohlson till företagare. Som kund får företagare rabatt på allt i butiken och speciella förmåner. Så enkelt får du kortet – som är helt gratis.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Clas Ohlson har under många år satsat på ett brett sortiment av produkter som behövs både till hem och kontor. Många företagare har insett fördelarna med att handla hos Clas Ohlson just för att allt finns samlat på ett och samma ställe. Dessutom är produkterna prisvärda.

Den som går med i Clas Office får helt gratis ett kort som gör att alla köp blir rabatterade med tre procent – oavsett tidigare pris eller om varan redan är rabatterad. Företagskunderna får även mängdrabatter och medlemserbjudanden på relevanta produkter, som till exempel kaffebryggare, dokumentförstörare eller brandvarnare. Det finns alltid ett urval produkter som Clas Office-kunder får bra rabatter på.

I och med lanseringen av Clas Office har Clas Ohlson gett företagare ännu fler anledningar till att välja Clas Ohlson när de gör sina inköp till företag. Sortimentet har utökats med 200 artiklar som behövs till kontoret. Bland Clas Office medlemmar är förbrukningsvaror som till exempel pennor, anteckningsblock och dammsugarpåsar populära produkter. Även Clas Ohlsons skrivarpapper av högkvalitet är något som många gärna inhandlar till kontoret.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.