Så sparar företagare tid – och pengar

Clas Ohlson satsar stenhårt på företagare och har därför lanserat Clas Office. Som medlem betalar du aldrig mer fullpris – och får specialerbjudanden på produkter till kontoret.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Företagare har länge uppskattat att handla i Clas Ohlsons butiker eller i webbshoppen – då det är väldigt tidseffektivt att köpa allt man behöver för kontoret på ett och samma ställe.

Clas Ohlson väljer därför att premiera sina företagskunder lite extra med satsningen Clas Office. Det är helt kostnadsfritt att skaffa företagskortet som sedan ger 3 % rabatt på alla köp – även på redan rabatterade varor.

Företagarna får även specialerbjudanden på nya produkter som kan vara bra att ha till kontoret.
– Våra företagskunder är väldigt viktiga för oss och därför får de alltid bra erbjudanden, säger Annelie Steger, Manager Clas Office, B2B Sverige.

Tusentals företagare har redan nappat på erbjudandet om det kostnadsfria kortet och sparar därför både tid och pengar.
– I dag har man som företagare sällan tid att springa runt i flera olika butiker för att få tag i det man behöver. Vi har det företagare behöver och det till bra priser.

Egenföretagaren Patrik Henningsson håller helt med. Han var den första i Halmstad att gå med i Clas Office.
– Jag har alltid handlat hos Clas Ohlson. När jag gick med började jag handla allt jag behöver till min butik som kopieringspapper och toner till skrivaren. Jag slipper åka runt i olika butiker, hos Clas Ohlson har jag redan allt, säger han.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.