Så premierar Clas Ohlson sina företagskunder

Clas Ohlson har gjort en ordentligt satsning mot företagare med lanseringen av Clas Office. Ett medlemskap som ger rabatter redan vid första kronan.
– Det passar för alla branscher. Vi har ett sådant brett sortiment och har därför möjligheten att erbjuda något för alla.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Clas Ohlsons satsning på företagskunder växer sig allt större även om många företagare fortfarande inte känner till att Clas Office existerar.
– Det är jättesmidigt och går snabbt i kassan, det vet de kunder som använt det ett tag. Man binder sig inte till något, utan vi har gjort det här för att underlätta för företagskunderna så att de sparar både tid och pengar, säger Emma Forsberg, som är butikschef på Clas Ohlson i Falun.

Ett medlemskap är inte bara gratis, det har många andra fördelar, som rabatt på alla köp, specialerbjudanden på populära produkter och samlingsfakturor för den som vill.
– Vi vill ha bra erbjudanden för våra kunder och premiera de kunder vi redan har. Vi har tittat efter de behov som finns som till exempel möjligheten att få samlingsfaktura vilket förenklar fakturaarbetet för dem.

Kundklubbar för privatpersoner är vanligt och många är med i flera stycken för att få rabatter och erbjudanden. Clas Ohlson har till exempel medlemsklubben Club Clas som är väldigt populär. Kundklubbar för företag är däremot lite mer ovanligt.
– Men det fungerar på samma sätt fast med lite fler fördelar. I Clas Office får kunderna tre procent rabatt vid alla köp redan från första kronan. Dessutom får de alla erbjudanden och rabatter som medlemmarna i Club Clas får.

Många företagare har under lång tid redan handlat det de behöver till sin verksamhet på Clas Ohlson då sortimentet är väldigt brett. Kontorsmaterial och elektronik är vanliga inköp företagare gör, men då rabatten gäller på hela butiken handlar många mycket annat också.
– Företag finns både i smått och stort och kunderna köper allt från skruvdragare till lampor. Man ska kunna hitta allt man behöver under ett tak. Här om dagen var det till exempel en kund som köpte ett stort lager av musskrämmare, så det finns alla varianter, säger Emma Forsberg.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.