Så kan formen på din fot avslöja hur du är på jobbet

Jag har hört talas om att våra handflator kan avslöja hur vi är som personer. Men jag hade ingen aning om att desamma gäller för hur våra fötter är formade. Det menar i alla fall neurologiexperten Jane Sheehan. Enligt Sheehan kan formen på våra tår avslöja hur vi är som personer och vilken roll vi har på vår arbetsplats.

Jag vågar inte svara på om dessa teorier verkligen stämmer men för mig var resultatet mitt i prick. Här nedanför kan du hitta din fottyp och vad den säger om din personlighet.

Romerska fötter

fot1
Den ”romerska foten” är den vanligaste typen. Här är stortån och den andra tån lika långa, och de mindre tårna kortare. Personer som har sådana här fötter anses vara mycket sociala och tycker inte om att sitta stilla under långa perioder. De sägs även vara äventyrliga och älska att resa och upptäcka nya kulturer. De är ofta excentriska och gillar att vara i fokus.

Dessa egenskaper gör dem ofta framgångsrika både på jobbet och i kärlekslivet. Människor med romerska fötter är även väldigt passionerade och romantiska.

Sneda tår

fot2
Här är stortån längst och övriga tår kortare. Personer med dessa fötter sägs vara bra på att hålla hemligheter. Men de har ofta humörsvängningar, vilket kan skapa konflikter både på jobbet och i privatlivet.

De gillar att bli bortskämda och kan vara väldigt passionerade.

Grekiska fötter

fot3
Grekiska fötter innebär att den andra tån är längre än stortån. Den här personen är ofta entusiastisk och driven, en naturlig ledare på jobbet. En fottyp som är vanligast för idrottsmän, politiker, konstnärer och innovatörer.

De är optimistiska och stresståliga personer som har en tendens att bli dominerande både på jobbet och i hemmet. De är även väldigt hjälpsamma.

Raka fötter

fot4
Människor vars tår är i samma längd anses vara reserverade, tillförlitliga och kloka. På jobbet tar de alltid rationella beslut och styrs sällan av känslor. Ofta betraktas dessa människor som pålitliga och praktiskt lagda.

Stämmer det här in på dig och dina fötter? Dela gärna den här artikeln till dina vänner och berätta om det stämde på dig.