Så enkelt fixar du julpyntet – till kontoret och hemmet

Att julpynta en hel arbetsplats kan vara tidskrävande. Beställningar ska göras till höger och till vänster och allting kanske inte ens hinner fram i tid. Men det finns ett undantag som stavas Clas Ohlson – med sitt stora urval och stora lager blir du inte utan julmyset.

Julpynt till kontoret och gåvor till personalen – allt kan lätt köpas från Clas Ohlson. Som medlem i satsningen Clas Office är företagare alltid garanterade rabatt. Här går du med gratis.

Ofta kan ett helt kontor kräva lite mer än bara en, två ljusstakar för att få till den rätta julstämningen. Hos Clas Ohlson fixas det lätt – i bara en beställning. Dessutom är alla företagare garanterade rabatt som medlemmar i satsningen Clas Office.

Här är 3 perfekta produkter som ger den rätta mysstämningen inför jul:

En klassisk julstjärna
julstjarna_flera
Den här fina julstjärnan kan hänga i ditt fönster för bara några kronor. Det finns ingen bättre produkt att mängdbeställa till kontoret än den här. Passa på – den finns ännu i lager hos Clas Ohlson.

Julgran med inbyggd belysning
julgran
Med den här smarta granen slipper du trasslet med belysning. Allt som behöver göras är att lyfta ut granen ur förpackningen, montera och lägga i kontakten i väggen. Klart! Den här granen passar så väl inne som ute och är den perfekta lösningen för den upptagna företagaren.

Mångfunktionell julstjärna
julstjarna
Det här är verkligen en smart investering till kontoret. När julen är förbi kan julstjärnan nämligen bytas ut mot en helt vanlig lampskärm – som du nu dessutom får med på köpet!

Passa på att bli medlem i Clas Office innan du beställer julpyntet: Då får du rabatt på alla köp! Det är såklart helt gratis att gå med, klicka bara in dig här.