Så brandsäkras arbetsplatsen på bästa sätt

Vid jultider vill man gärna mysa till det med lite ljus –  vilket även innebär att risken för bränder ökar. Här är bästa knepen för en brandsäker arbetsplats.

Clas Ohlson hjälper dig till en brandsäker arbetsplats. Som företagare och medlem i Clas Office får du dessutom rabatt på alla köp!

Julmys och levande ljus i all ära, men med det kommer även en större fara för brand. Att få branden under kontroll snabbt är viktigt, inte minst på arbetsplatser där många är samlade i samma utrymme.

Nummer ett när det kommer till brandsäkerhet är att ha en brandvarnare installerad. När en brand har brutit ut är tiden den viktigaste faktorn: Man vill så fort som möjligt förhindra elden från att spridas. Brandvarnaren hjälper dig genom att varna för branden så att du snabbt kan ta dig ut, larma och få elden släckt.

brandvarnare

Just nu får alla företagare brandvarnare till nedsatt pris från Clas Ohlson: Ett 2-pack för 79,92 kronor (exkl. moms).

Rickard är en som har investerat i brandvarnaren och han har inte ångrat sitt val.

– Det är en gedigen brandvarnare till ett bra pris! Den gör sitt jobb och är enkel att montera, kommenterar han på Clas Ohlsons sajt.

När branden är ett faktum gäller det att vara förberedd på att släcka elden så fort som möjligt. Vid sådana tillfällen är det bra att ha en brandfilt som är enkel att använda och som snabbt kan släcka elden.

brandfilt

Som medlem i Clas Ohlsons företagssatsning Clas Office får man nu en smart brandfilt för bara 143,20 kronor (exkl. moms). Om man behöver flera till kontoret är den här produkten perfekt att mängdbeställa – om man köper två eller flera åt gången betalar man bara 119,60 kronor (exkl. moms) per brandfilt.

Clas Ohlson hjälper dig till en brandsäker arbetsplats. Som företagare och medlem i Clas Office får du dessutom rabatt på alla köp!