Personaljulklappen som inte gör någon besviken

Det är inte den lättaste uppgiften att hitta en julklapp till sina anställda. Vad kan alla tycka om och ha användning av? Clas Ohlson har svaret.

Ge dina anställda något de verkligen har användning av denna jul. Som Clas Office medlem får du rabatt på alla köp! Att gå med är självklart gratis.

Alla är vi olika och vi gillar helt enkelt inte samma saker. Därför kan det vara svårt att pricka rätt när man ska ge personalen julgåvor – det ska vara rättvist och alla ska ha nytta av den.

För att slippa det här problemet har Clas Ohlson den perfekta lösningen: Deras snygga presentkort i trä.

clas_presentkort

I Clas Ohlsons butiker hittar man faktiskt det allra mesta. Det kommer en dag för alla då lamporna hemma har brunnit ut eller kanske man vill piffa upp hemmet med en fin ny prydnad?

Då kan det inhandlas hos Clas Ohlson och presentkortet kommer helt säkert i användning. Om man ändå tycker att presentkort känns opersonligt kan man alltid köpa någon mer personlig pryl att ge tillsammans med presentkortet.

Som till exempel den här snygga planksteksbrädan. När alla har tröttnat på julmaten under mellandagarna kan man briljera med en snygg och smarrig plankstek.

plankstek

Eller kanske man vill unna sina anställda lite njutning? Då kan ett hemmaspa för fötterna vara riktigt avslappnande efter en lång arbetsdag.

fotbad

Massa fler smarta julklappstips hittar du hos Clas Ohlson. Som företagsmedlem i Clas Office får du dessutom rabatt – på alla köp!