Passar alla – oavsett bransch

Clas Office är till för företagare oavsett omsättning och bransch. 
Satsningen är helt gratis och ger företagare rabatt på allt – samt specialerbjudanden på produkter som passar ditt hem, kontor och din verksamhet. 

Som medlem i Clas Office får du alltid rabatt på alla produkter. Här blir du medlem på några sekunder – helt kostnadsfritt.

Många svenskar handlar på Clas Ohlson både i egenskap av privatpersoner och företagare. Detta för att sortimentet är så brett och dessutom prisvärt, det mesta man behöver går ju faktiskt att hitta i butiken. För att attrahera företagare ytterligare har Clas Ohlson valt att premiera dessa lite extra, med satsningen Clas Office.

Alla företagare oavsett bransch eller omsättning kan gå med i Clas Office. Det är helt gratis att registrera sig och innebär att företagaren får rabatt på allt i butiken. Dessutom finns det hela tiden exklusiva erbjudanden enbart för företagare på bra produkter som många har nytta av både på kontoret och i hemmet.

Det är smart att gå med i Clas Office. Som medlem kan du på ett smidigt sätt köpa allt du behöver utan att ta för mycket tid från din verksamhet.

Stora som små företag behöver alltid kontorsmaterial. Här blir du en del av Clas Office, helt gratis.