Kickstarta hösten med ordning och reda på kontoret

Ibland kan det vara svårt att koncentrera sig på jobbet. En orsak till det kan vara att det helt enkelt är oredigt runt omkring dig. Med några små knep kan skrivbordet piffas upp – och arbetsron infinna sig.

Gör som många andra företagare och bli en del av Clas Office – gratis.

Var skrivbordet precis lika kaotiskt efter semestern som när du lämnade det? Ja, det är många som kan känna igen sig i det där. Pappershögarna hopar sig och det kanske var lite för länge sedan du plockade undan disken.

Istället för att varje morgon ha ångest över oredan kan du nu göra slag i saken och införa lite ordning och reda till arbetsplatsen. Det behöver varken vara svårt eller dyrt.

Clas Ohlson har allt som kan behövas till kontoret. För att göra det hela lite bättre för alla företagare där ute finns Clas Office. Som medlem i Clas Office är ditt företag garanterad rabatt vid alla köp. Dessutom har de alltid aktuella erbjudanden för företagaren.

Hur ska man då gå till väga för att ge arbetsplatsen en fräsch touch? Här är några enkla knep:

Ett kontor är inte ett kontor utan en massa papper. För att komma undan så billigt som möjligt – men inte tumma på kvaliteten – erbjuder Clas Ohlson ett hållbart skrivarpapper till ett bra pris. För endast 29,90 får du ett paket med 500 pappersark.

Sedan är det dags att sortera alla papper i pärmar. Ett bra tips är att dessutom kategorisera pappren i mapparna med hjälp av smarta registerlappar.

Köp ett snyggt anteckningsblock. Det är alltid bra att ha papper och penna nära till hands, och varför inte pryda skrivbordet med ett fint omslag? Till exempel den här fina anteckningsboken i bambu.

Det kan vara svårt att undvika oreda på skrivbordet i och med att det finns en del saker som måste finnas inom räckhåll. Men för att undvika att allting ligger huller om buller kan man investera i en smart och snygg förvaringslåda. Det bästa av allt: Den matchar bambublocket.

Sist men inte minst har vi en sak som är a och o för ett organiserat liv; en kalender. Och man ska inte underskatta en gammal hederlig i papper – den är lätt att ha bredvid anteckningsblocket på bordet. Om ni är flera på arbetsplatsen är en gemensam väggkalender bra. Såklart ska den vara snygg också, som den här självhäftande griffeltavlan. 

Få rabatt på dina nya kontorsprylar som medlem i Clas Office. Här kan du läsa mer och bli medlem – kostnadsfritt.