”Jag har alltid handlat hos Clas Ohlson”

Patrik Henningsson är egenföretagare och driver butiken och webbshoppen Patriks Prylar. Han tillverkar och bygger om mycket saker – på så sätt passar Clas Office perfekt.
– Min tid är så viktig. Därför är det bra att jag kan få köpa mitt papper, bläckpatroner och verktyg på ett och samma ställe. Det är ett smidigt sätt, säger han.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Sedan Patrik Henningsson var liten har han intresserat sig för färg, form och inredning. Intresset ledde så småningom till en butik med fokus på återbruk och en del nytillverkning. I dag jobbar han heltid med butiken som ligger i Röinge utanför Halmstad.
– Jag säljer allt från exklusiva ljusstakar till rostiga gamla skyltar, säger han.

Patrik Henningsson tillverkar egna saker och gör om andra. Därför har han alltid haft nytta av att handla verktyg, kablar och andra el-artiklar hos Clas Ohlson.
– De har en uppsjö av detaljer som jag inte hittade någon annanstans, säger han.

När Clas Office, Clas Ohlsons satsning på företagskunder, startade var inte Patrik sen att nappa.
– Jag gick med eftersom jag alltid handlat hos Clas Ohlson. När de lanserade Clas Office var jag den första kunden i Halmstad att gå med. Då började jag köpa allt till butiken som kopieringspapper och toner till skrivaren. Det blir så mycket enklare med allt på samma ställe.

Då han driver en webbshop och inte bara en fysisk butik hittar han även andra praktiska saker som behövs – som till exempel emballage.
– Jag slipper åka runt och handla i olika butiker. Hos Clas Ohlson har jag redan allt.

Clas Office ger Patrik och alla andra företagare som gått med tre procent på alla köp och specialerbjudanden.
– Jag har bland annat köpt en skrivare som de hade erbjudande på. Jag tycker om att åka till butiken och titta på grejerna. Jag skulle kunna beställa papper och toner på nätet men jag tillhör den gamla skolan, säger han.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.