Imponera på personalen med årets julklapp

Julklappar överlag är svåra, men den knepigaste av alla är kanske ändå personaljulklappen: Den ska vara rättvis och gillas av alla. Men i år är det hetaste tipset att imponera på personalen med årets julklapp: VR-glasögonen.

Köp en häftig julklapp till personalen i år. Just nu får du ett par VR-glasögon för mindre än 240 kronor (exkl. moms) från Clas Ohlson – och alltid med rabatt som Clas Office-medlem.

Gåvan till anställda ska helst uppfylla vissa kriterier – man ska ha användning av den, den ska vara i rätt prisklass och alla ska tycka om den.

Vilken tur att årets julklapp blev en pryl som passar in på alla de kriterierna. Med ett par VR-glasögon blir vardagen inte tråkig och de kan användas av alla. Nu har dessutom Clas Ohlson dem till bra pris: 239,20 kronor (exkl. moms).

vrglas

Glasögonen fungerar så att du placerar din mobiltelefon innanför glasen och med hjälp av olika appar får du en spännande 3D-upplevelse. Du kan bland annat se filmer i 3D eller spela spel med häftiga effekter. En nöjd kund säger så här om produkten:

– Glasögonen fungerar jättebra och de största fördelarna är priset, att de passar för alla mobiler och att den har öppningar för hörlurar.

Ett par VR-glasögon kan bli den mest ovanliga – men uppskattade – julklapp personalen någonsin fått.

Hos Clas Ohlson går det alltid att mängdbeställa produkter. Fixa personaljulklappen redan nu – ett par VR-glasögon kommer inte göra någon besviken.