Här är perfekta kortet för småföretagare

I september förra året lanserade Clas Ohlson en särskild satsning mot företagare – Clas Office. Ett år senare har tusentals svenska företagare blivit medlemmar.
– Det har gått jättebra. Med Clas Office kan företagare handla det de behöver på ett enkelt och smidigt sätt, säger Annelie Steger, KAM Clas Office, B2B Sverige.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Clas Ohlson är ett välkänt varumärke i Sverige och har sedan starten 1918 försett svenskar med allt de behöver inom detaljhandeln. I och med satsningen på Clas Office har företaget utökat sitt redan stora sortiment med 200 produkter som behövs till kontoret. En uppskattad produkt är Clas Ohlsons prisvärda och högkvalitativa skrivarpapper. Även förbrukningsvaror som till exempel pennor, anteckningsblock och dammsugarpåsar är populära bland Clas Ohlsons medlemmar i Clas Office.
– För alla de produkter man behöver mycket av till kontoret, som pennor, har vi mängdrabatter.

Företagskunder som signat upp sig för Clas Office behöver aldrig betala fullt pris i butiken eller på webben. Som medlem får en företagare tre procent på alla köp, även på varor som redan är rabatterade. Det gör att det är väldigt fördelaktigt att handla allt kontorsmaterial och andra förbrukningsvaror hos någon av Clas Ohlsons 80 butiker eller på webben.
– Våra företagskunder är väldigt viktiga för oss och därför får de alltid bra erbjudanden, säger Annelie Steger.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.