Här är julklappen som kan rädda liv

Det är inte alltid så lätt med julklappar till anställda och kunder. Men en Första hjälpen-kudde är en omtänksam gåva som visar att du bryr dig.
Här är kudden som fått Bäst i test av Vi bilägare.

Erbjudande: Här finns Första hjälpen-kudden som fått Bäst i test av Vi bilägare. En omtänksam julklapp som du enkelt beställer här.  

Det är inte lång tid kvar till julen står för dörren – och hög tid att inhandla årets julklappar till såväl familj som anställda och kunder. Den som köper likadana julklappar till många vet hur svårt det är att bestämma sig för en sak som passar alla. Det är nästan omöjligt då smaken som bekant är som baken.

Men en smart och omtänksam gåva som definitivt passar att ge bort till anställda och kunder (eller till släkten) är en Första hjälpen-kudde. Den här från Asaklitt går enkelt att beställa från Clas Ohlson webblager och skickas oftast dagen efter din beställning.

Första hjälpen-kudden är av riktigt bra kvalitet och fick i mars 2016 Bäst i test av Vi bilägare. Kudden är välfylld och innehåller allt du behöver för den viktiga första hjälpen-insatsen, tillsammans med lättförståeliga, informativa instruktioner och bilder. I väskan hittar du bland annat plåster, mitella, ögonskölj, mun-till-mun-mask, engångshandskar, räddningsfilt och mycket mer.

Om olyckan är framme är det väldigt viktigt att ha allt som behövs för en snabb första hjälpen-insats nära till hands. Kudden passar perfekt att ha i till exempel bilen, båten eller sommarstugan och är en julklapp som faktiskt kan rädda liv.

Erbjudande: Här finns Första hjälpen-kudden som fått Bäst i test av Vi bilägare. En omtänksam julklapp som du enkelt beställer här.