Forskning visar: Det här vill svenskar helst ha i julklapp av chefen

Det är inte det lättaste att hitta en julklapp som passar alla anställda på företaget. Därför kan det vara bra att ge något som alla säkert kan ha användning av eller uppskatta. Här är julklappen som svenskar helst vill ha av chefen.

Gör dina anställda nöjda den här julen. Hos Clas Ohlson kan du beställa julklappen svenskar helst vill ha.

Varje år ska personaljulklappar delas ut och varje år är det lika knepigt att pricka rätt. Man vill ju ogärna att presenten ska placeras längst bak i skåpet för att aldrig plockas fram igen.

Som tur finns det då forskning som just nu är aktuell i allra högsta grad. Man frågade svenskar vad de helst vill ha i julklapp av chefen och hela 25 procent var eniga om vilken julklapp som var nummer ett.

Svenskar vill helst ha ett present- eller gåvokort. Och visst är det en smart julklappslösning – då får man välja själv vad man använder pengarna till och slipper prylar som bara står hemma och samlar damm.

En butik som verkligen har allt i sitt sortiment är Clas Ohlson. Där finns något för alla, så vad är då bättre än ett presentkort därifrån?

presentkort_pynt

Presentkortet är snyggt utformat i trä och kommer garanterat användas av alla anställda. Clas Ohlsons smarta satsning Clas Office gör dessutom att alla företagare får rabatt på alla köp.

Gör din beställning här – alltid med rabatt som Clas Office medlem. Det är självklart gratis att gå med och Clas Ohlsons produkter kan alltid mängdbeställas.