Företagaren: ”Det är ett smidigt sätt”

Tiden är viktig för de allra flesta. Kanske särskilt för företagare. Då gäller det att utnyttja timmarna på ett smart sätt – så här gör Clas Ohlsons företagssatsning det lite enklare. 

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Företagare inom vitt skilda branscher med helt olika specialkompetenser har ofta en sak gemensamt. Tidsbristen. Hur mycket man än skulle vilja så har dygnet inte mer än 24 timmar och då är det viktigt att hinna med sömn, mat och fritid också – inte bara jobb.

För att spara in åtminstone en del av tiden så är det en smart idé att göra inköpen till kontoret så okomplicerade som möjligt. Det har Clas Ohlson tagit fasta på med företagssatsningen Clas Office. Företagare som går med i Clas Office får rabatt på alla köp, mängdrabatter på sådant som det behövs mycket av till kontoret och specialerbjudanden på smarta prylar som är relevanta för företagare, som till exempel skrivare och kaffebryggare.

Patrik Henningsson är egenföretagare i Halmstad och driver butiken ”Patriks prylar”. Han har alltid uppskattat Clas Ohlsons breda sortiment och var först i Halmstad att gå med i Clas Office.
– Min tid är så viktig. Därför är det så bra att jag kan få köpa mitt papper, bläckpatroner och verktyg jag behöver på ett och samma ställe. Det är ett smidigt sätt, säger han.

Det kostar ingenting att gå med i Clas Office och det tar bara någon minut.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.