Företagare i alla branscher får rabatt på Clas Ohlson

Oavsett bransch så har de flesta företagare nytta av Clas Ohlson. Därför är det smart att gå med i Clas Office – satsningen som ger företagare specialpris och rabatter inte bara på kontorsmaterial utan på allt i butiken. Det är kostnadsfritt att gå med. 

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Clas Ohlson är en populär butik, inte minst bland företagare. Det breda sortimentet med allt du behöver för kontoret till förbrukningsvaror och specialprodukter täcker upp de flesta behov. Clas Ohlson har därför valt att premiera företagskunder extra mycket med satsningen Clas Office.

Clas Office ger alla företagare rabatt på allt de köper i butiken. Dessutom får de specialerbjudanden på populära produkter. Tusentals företagare från vitt skilda branscher har redan upptäckt fördelarna med att gå med i satsningen – som är helt gratis.

Företagskunder kan välja att samla sina inköp på en faktura, om så önskas. Inköpen kan göras på webben, i telefon eller i någon av Clas Ohlsons butiker som finns över hela landet.
– Företagskunder är särskilt viktiga för oss, därför gör vi den här satsningen, säger Annelie Steger, Manager Clas Office, B2B Sverige.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.