Fixa julen i en enda beställning från Clas Ohlson

Om man har stora utrymmen som ska julpyntas eller många personer att köpa julklappar till kan det bli både tidskrävande och dyrt. Men genom att handla på Clas Ohlson slipper man stöket – där kan allt handlas på samma ställe och i en och samma beställning.

Fixa julen snabbt och enkelt hos Clas Ohlson. Som företagare och medlem i Clas Office får du dessutom rabatt på alla köp!

Att till exempel fixa julpyntet till en hel arbetsplats är inte något man gör i en handvändning. Eller är det? Hos Clas Ohlson är det nästan så enkelt.

Att mängdbeställa produkter från Clas Ohlson är nämligen inga problem. Med ett knapptryck i webbshopen eller en snabb beställning i butik kan du beställa nästan oändligt med produkter.

Kanske du är ute efter 70 julgranar?

För den upptagne företagaren är den här granen den perfekta – belysningen är fixad och klar och du behöver bara packa upp den ur förpackningen. Här kan du beställa precis så många du önskar.

granar

 

Och för dig som kanske redan har 70 julgranar, men saknar belysning:

ljus_tradlosa

Det här måste vara julens smartaste pryl: Ljusslingor för julgranen – men utan sladdar. Inget trassel och lyser upp hela hemmet med bara en knapptryckning. Här kan du göra din beställning hem eller till kontoret – eller varför inte både och?

200 anställda som ska ha julklappar i år?

presentkort_pynt

Gör det enkelt och rättvist med ett presentkort som alla har användning av. Här fixa du personaljulklappen i ett klick.

Clas Ohlson har julbelysning och smarta julklappar till specialpriser. Som företagare kan du dessutom bli medlem i Clas Office – och få rabatt på alla köp!