Den självklara produkten varje företagare behöver

Det är mycket att tänka på som företagare. En viktig del är arbetsplatsen och man får inte glömma bort allt kontorsmaterial som behövs. Som till exempel den här självklara produkten.

Var inte sämre än andra företagare – bli medlem i Clas Office du också. Det är gratis och fyllt av bra erbjudanden.

När man tänker kontor dyker det ofrivilligt upp bilder av pappershögar som hopar sig. Papper är helt enkelt en stor del av en företagares liv – och då är det dumt att slösa pengar på dyrt papper som kanske inte har så hög kvalitet.

Clas Ohlsons skrivarpapper älskas av många, just för sitt förmånliga pris och höga kvalitet. Ett paket med 500 ark kostar endast 29,90 och pappret är självklart miljömärkt.

En nöjd kund och flitig användare av skrivarpappret är Thomas. På Clas Ohlsons hemsida skriver han så här:

– Jag har kört ungefär 100 000 sidor (som regel dubbelsidigt) med detta papper och det har fungerat helt perfekt, säger Thomas.

Det här pappret är ett utmärkt alternativ för alla företagare. Ju fler paket du väljer att köpa, desto billigare blir det.

Dessutom erbjuder Clas Ohlson ett unikt medlemskap för alla företagare. Som medlem i Clas Office får du alltid rabatt på dina köp, och såklart finns det alltid erbjudanden som lämpar sig för företagaren.

Låt inte alla unika erbjudanden vänta på dig – bli en del av Clas Office här.