Därför går allt fler företagare med i Clas Office

Det finns ingen annan än företagaren som förstår uttrycket ”tid är pengar” bättre. Hur värdefull tiden verkligen är för de som driver eget har Clas Ohlson förstått – och har därför valt att dra igång storsatsningen Clas Office.

Som medlem i Clas Office är du alltid garanterad rabatterade priser. Här blir du medlem – helt kostnadsfritt.

Alla företagare kan gå med i Clas Office, som är medlemsklubben med massa fördelar för företagare. Vilken bransch eller vilken storlek företaget har spelar mindre roll – Clas Office välkomnar alla företagare.

Egentligen finns det bara fördelar med ett Clas Office-medlemskap. Du har garanterat minst 3 procent rabatt på alla produkter, du väljer själv betalningsmetod och du kan handla både i butik och på nätet.

– Jag tror att många har förstått att det faktiskt bara finns fördelar. Det kostar ju absolut ingenting att vara med, säger Annelie Steger, Manager Clas Office, B2B Sverige.

Ja, det är många företagare som har förstått fördelarna med medlemskapet. En av dem är Patrik Henningsson. Han driver webbshoppen Patriks Prylar och har alltid handlat hos Clas Ohlson.

– Jag gick med eftersom jag alltid har handlat hos Clas Ohlson. När de lanserade Clas Office var jag den första kunden i Halmstad att gå med. Då började jag köpa allt till butiken som kopieringspapper och toner till skrivaren. Det blir så mycket enklare med allt på samma ställe, berättar Patrik.

Det där med att spara tid och pengar genom att vara en del av Clas Office har Patrik verkligen märkt av.

– Jag slipper åka runt och handla i olika butiker. Hos Clas Ohlson har jag redan allt.

Alla företagare får rabatt på alla varor som medlemmar i Clas Office. Att gå med i är självklart helt kostnadsfritt.