Clas Office – Clas Ohlsons företagssatsning

Många företagare uppskattar att hitta allt som behövs till kontoret på ett och samma ställe – allt från pennor och skrivarpapper till julpynt i juletider. Hos Clas Ohlson finns allt detta och mer där till.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Att Clas Ohlson har ett brett sortiment är välkänt. Men något inte alla vet om är att Clas Ohlson satsar extra mycket på företagskunder. Satsningen kallas Clas Office – och passar alla företagare som gärna får rabatt på alla köp, erbjudanden på smarta prylar till kontoret och mängdrabatter på varor som det behövs mycket av, som till exempel pennor.

Erbjudandena är relevanta just för företagare och anpassas också efter tidpunkt på året. Innan jul så får medlemmarna till exempel bra pris på allt som behövs för att skapa julmys på kontoret, som fina adventsljusstakar eller praktiska varor som juliga servetter och papperstallrikar.

Medlemmar i Clas Office får ordentligt mervärde på sitt medlemskap då det är helt gratis att gå med. Företagskunden Patrik Henningsson är egenföretagare och var först i Halmstad att gå med i Clas Office.
– Min tid är så viktig. Därför är det bra att jag kan få köpa mitt papper, bläckpatroner och verktyg på ett och samma ställe. Det är ett smidigt sätt därför har jag alltid handlat på Clas Ohlson, säger han.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.