Butikschefen: ”Det passar alla företagare”

Clas Ohlsons satsning mot företagare blir allt mer populär då företagare förstått hur smart och enkelt det är att gå med.
– Det passar alla företagare, säger Mikael Granholm, butikschef på Clas Ohlson i Valbo.

Sedan Clas Ohlson startade sin satsning mot företagskunder har många företagare fått upp ögonen för Clas Office. Att gå med är helt gratis och innebär att kunden får rabatt på alla köp, specialerbjudanden på utvalda produkter och möjligheten att samla inköpen på faktura utan extra avgifter.
– Det är fler och fler som kommer och frågar om Clas Office. Folk pratar med varandra och ryktet börjar gå, säger Mikael Granholm, butikschef i Valbo utanför Gävle.

Att gå med i Clas Office är enkelt och säkert för den enskilde företagaren. Allt som behövs för att handla som Clas Office-kund är det egna kortet, som går att spara digitalt, och legitimation.
– De som registrerat sig hos oss tycker att det är jättebra och att det går fort och smidigt att registrera sig, säger Mikael Granholm.

Företagare som går med i Clas Office behöver inte hålla reda på rabattcheckar eller liknande – allt hamnar på kortet.
– Dessutom är det helt gratis att gå med. Den som vill betala sina köp med faktura får inte heller några extra avgifter för det, säger han.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.