”Bara fördelar för företagare”

Clas Office är ett koncept från Clas Ohlson som fått ett stort genomslag bland småföretagare. Fler och fler väljer att gå med i satsningen som gynnar alla typer av branscher. 

– Jag tror att många har förstått att det faktiskt bara finns fördelar. Det kostar ju absolut ingenting att vara med, säger Annelie Steger, Manager Clas Office, B2B Sverige.

Ta del av alla fördelar redan idag – bli en del av Clas Office kostnadsfritt.

Clas Ohlson har som de flesta vet ett väldigt brett sortiment. Men de senaste åren har kontorsdelen för företagare utökats med hundratals produkter – allt för att företagare ska hitta allt de behöver till kontoret, och lite till.

Det är viktigt för Clas Ohlson att företagare blir nöjda när de handlar i butiken och hittar allt de behöver, även om de är ute efter en ny dammsugare, skruvdragare eller skrivarpapper.

– Företagare är väldigt viktiga för oss, därför väljer vi också att ge dem Clas Ohlsons bästa erbjudanden, säger Annelie Steger.

För att premiera företagare har Clas Ohlson valt att starta ett särskilt koncept, Clas Office, som är helt gratis för företagare och ger rabatt på allt i butiken (även redan nedsatta varor). Clas Office-medlemmar har dessutom alltid förmånliga priser på utvalda varor som brukar vara populära inköp bland företagare.

– Det är till för alla företagare, små som stora, som vill ha lite extra rabatt och väldigt bra erbjudanden.

Är du företagare? Ja, då är Clas Office även till för dig. Bli medlem utan kostnad redan idag.