Allt du behöver för kontoret – under ett tak

Clas Ohlson har allt för kontoret – och lite till. Därför är det praktiskt för företagare att göra alla sina inköp i någon av Clas Ohlsons 85 butiker eller på webben. Som medlem i Clas Office får företagare alltid tre procent på alla sina köp – oavsett pris och om varorna redan är rabatterade.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Som egenföretagare har man sällan gott om tid. Därför är det smart att göra alla inköp till arbetsplatsen på ett och samma ställe. På Clas Ohlson finns allt från kaffefilter och dammsugarpåsar till bläckpatroner och skrivarpapper.
– Företagare sparar tid om de går till oss. I dag har man som företagare sällan tid att springa runt i flera olika butiker för att få tag i det man behöver, säger Annelie Steger, Manager Clas Office, B2B Sverige.

Det snart 100-åriga företaget Clas Ohlson är känt för sitt stora utbud av produkter. Nu satsar Clas Ohlson lite extra hårt på företagare genom att utöka kontorsdelen med 200 produkter och erbjuda medlemmarna i företagssatsningen Clas Office tre procents rabatt på alla köp.

Bland kontorsmaterialet är Clas Ohlsons skrivarpapper populärt mycket på grund av kvaliteten och priset. Så här skriver en recensent på Clas Ohlsons hemsida:

”Jag har alltid köpt det här skrivarpappret hos ”Classes” och jag har aldrig haft några problem med det. Oavsett om jag skriver ut med bläckstråleskrivare eller laserskrivare, bilder eller dokument, så blir resultaten lika jämna, släta och fina. Jag har faktiskt inte haft ett enda papperstrassel på över 10 år och 3 olika skrivare. Innan jag började köpa detta papper, så använde jag ett dyrare ”kvalitets”skrivarpapper ifrån en större bokhandelskedja men då fick jag ständigt papperstrassel. Bara för att något är billigt, så behöver det inte betyda att det är dålig kvalitet och vice versa!”

Ibland kan det vara svårt att välja bland mängder av produkter och erbjudanden som spammas ut från detaljhandelsföretag. Men hos Clas Ohlsons fungerar det på ett lite annat sätt. Här har de redan valt ut kvalitativa och prisvärda produkter i sitt sortiment, alla varor hållet måttet.
– Vi har inte 200 bläckpennor du måste välja bland. Vi har det du behöver och det är kvalitetsprodukter till bra pris, säger Annelie Steger.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.