Aldrig mer sned julstjärna med smarta prylen

Det finns inget mer irriterande för ögat än när något hänger snett. Julstjärnan kan ofta envisas med att vara lite sned, men det problemet löser du med den här smarta prylen från Clas Ohlson.

Alla företagare får rabatt hos Clas Ohlson. Passa på att handla allt inför julen.

Julen står runt hörnet och det är äntligen dags att plocka fram julpyntet. Men när man vill ha ett enhetligt yttre i kontorslokalen eller hemma vill man inte att julstjärnorna ska hänga snett i fönstren. Något som tyvärr ofta händer.

Därför har Clas Ohlson tagit fram smarta prylen som ser till att prydnaderna alltid hänger rakt. För bara några kronor blir den din – och i ett ryck är den installerad.

hangarakt

Den finns i både vitt och svart och bidrar diskret till julfriden. Som företagare är det smart att handla hos Clas Ohlson – då man får rabatt på alla produkter. Det tack vare satsningen Clas Office.

– Företagare är väldigt viktiga för oss, därför väljer vi också att ge dem Clas Ohlsons bästa erbjudanden. Jag tror att många har förstått att det faktiskt bara finns fördelar. Det kostar ju absolut ingenting att vara med, säger Annelie Steger, Manager Clas Office, B2B Sverige.

Om själva julstjärnorna inte har inhandlats än kan Clas Ohlson självklart hjälpa till med det också. Just nu kan den här bli din för mindre än 16 kronor:

julstjarna_flera

Eller varför inte en riktig klassiker som kan användas året om? Den här förvandlar du lätt till en lampa när julen är förbi:

julstjarna

Det här och mycket mer finns till bra priser hos Clas Ohlson. Fixa julen i en enda beställning redan idag.

Handla allt för julen och bli en del av Clas Office. Du har absolut ingenting att förlora!