5 orsaker till att bli medlem i Clas Office

Clas Ohlson värdesätter företagande och vill därför hjälpa alla Sveriges företag. Storleken på företaget eller vilken bransch man tillhör spelar mindre roll – det är alltid samma förmåner och rabatter som gäller.

Det finns inga anledningar att inte bli medlem i Clas Office. Här går du med – helt gratis såklart.

Att vara företagare är ibland tungt. Det blir långa arbetsdagar och ibland mera utgifter än man hade räknat med.

Som medlem i Clas Office kan företagare spara en del av den dyrbara tiden och pengarna. Här är tre orsaker till att skaffa det blåa kortet:

1. Det är gratis.
Först och främst: Det kostar absolut ingenting att bli en del av Clas Ohlsons satsning mot företagare. Det finns alltså ingenting att förlora – bara att vinna.

2. Du är alltid garanterad minst 3 % rabatt.
Oberoende vad du köper får du alltid minst 3 procent rabatt hos Clas Ohlson. Men ofta mer än så då de ständigt har aktuella erbjudanden för företagare.

3. Du kan handla var som helst, när som helst.
För att köpa Clas Ohlsons produkter väljer du som Clas Office-medlem om du handlar i butik, i Clas Ohlsons webbshop eller om du vill ringa in en beställning. Företagare som är en del av Clas Office är alltid garanterade personlig service via telefon, mejl, chatt eller såklart på plats i alla butiker.

4. Du väljer själv betalningsmetod.
Om ditt företag har ett organisationsnummer kan du ansöka om att bli fakturakund hos Clas Ohlson. På kreditfaktura har du 30 dagars kredit, men för den som vill finns det även möjlighet till samlingsfaktura. Då är det 15 dagars kredit.

5. Det är tryggt att handla hos Clas Ohlson.
Du kommer inte bli lämnad i sticket om du plötsligt står med en söndrig vara i handen. Clas Ohlson har minst 2 års garanti på sina varor och dessutom finns det en mängd reservdelar som kan beställas.

Clas Ohlson vill underlätta för alla företagare – stora som små.
Här blir du en del av Clas Office-familjen.